MTB rit, 18 juni

Na weken geschitterd van afwezigheid weer moed gevat om aan te sluiten bij de `club` bij het Appeltje. Ik trof er 8 verbaasde Pedaleurs die mij vroegen of ik een opschrijfboekje had waar ik de namen in kon noteren, zodat ik ze niet kon vergeten mocht ik weer tijden niet komen denk ik :-)

We maakte 2 groepen, 3 snelle mannen Kees Si, Jack en Gilbert (zij reden deze morgen 60 km, Bravo)

Ons groepje: André, Silvia, René v/d V, Peter W, Joop en Ik. Met André op kop vertrokken we vol goede moed op deze droge zaterdagmorgen. Via Huijbergen kwamen we uiteindelijk uit op de Kalmthoutse Heide alwaar we wéér verdwaalden  :-)  ;-)

Deze morgen bleken sommige paden toch erg nat te zijn wat hilarische taferelen gaf. Peter kon niet op tijd uit zijn `klikkers` komen en belandde in een vette modderpoel! Later bij de korte `stop` bleek hij licht gewond aan zijn been. Gelukkig hadden we met z`n allen genoeg verbandmiddelen, pleisters en gevaren driehoek bij!!!(hè Dré..) Ook Silvia bezorgde mij een schitterend uitzicht door heel charmant in een mooie diepe plas onderuit te gaan.

 

Wat een pret kan je hebben tijdens een ritje MTB-en. Buiten de paden, over omgevallen bomen en takken, door `meters hoog` gras en gegierde weilanden in de stromende regen vonden we uiteindelijk weer bekende weg en reden als een speer richting Appeltje waar we `verzopen` aankwamen rond de klok van 11.30 met 40 km op de teller.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie uitgedruppeld en daarna voldaan naar huis alwaar een heerlijke douchebeurt de volgende activiteit was!

 

Groetjes Rianne

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    KC (maandag, 20 juni 2016 19:47)

    Rianne, leuk verslag en foto's. Zelf hadden Gilbert, Jack en ik ook een zeer mooie tocht. Ik ben voor het eerst sinds tijden niet verdwaald op de Kalmthoutse heide, onder Jack's leiding hebben we over paden gereden die zelfs ik nog nnooit eerder heb gereden, dus het was voor ons ook zeer de moeite waard, ondanks dat we het laatste uur vanaf Putte in de stromende regen reden.

    Gr.
    Kees Sim

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten