Leer Mountainbiken (MTB) bij de Pedaleurs Intro 2023

Omdat de Pedaleurs de fietssport in de regio graag willen promoten als vereniging organiseren we dit najaar weer een introductiecursus Mountainbiken.

 

We zullen belangstellenden in 5 zaterdagochtenden (van 09.00 tot 12.00 uur beginnend 30 september tot 28 oktober) helemaal bijpraten en leren hoe je goed en veilig kan MTB-en en wat daar voor nodig is. Zo kan je dus vertrouwen aanleren op je fiets zodat je er beter mee kan omgaan.

 

Wij vragen hiervoor een bijdrage in de kosten van € 25,- per persoon voor de gehele cursus. Een MTB fiets huren (met helm) van onze vereniging kan eventueel ook.

 

Heb je interesse? Schrijf je in door de bijdrage ad € 25,- over te maken op banknummer NL57 RABO 0106161067 van RTC de Pedaleurs Bergen op Zoom. Voor vragen kan je ook altijd mailen naar 

info@pedaleurs.com

 

Dus wil je wat meer weten over klimmen, dalen, balans, remmen, schakelen etc. laat dan wat van je horen.

 

RTC de Pedaleurs willen jullie het graag leren!

Introductiecursus Mountainbike 2022

Zaterdag 5 november was de eerste dag van de jaarlijkse cursus Intro MTB. 3 personen hadden zich aangemeld. Twee daarvan zouden uiteindelijk de volledige 5 dagdelen deelnemen. Onder deskundige leiding van Dré met assistentie van Fred en Gilbert werden vijf zaterdagmorgens de fijne kneepjess van het mountainbiken toegelicht en beoefend.

Uiteindelijk resultaat: twee tevreden cursisten en twee nieuwe leden van de Pedaleurs. Een 100% score!

 

Welkom bij de club John Oerlemans (2e van links) en Joep Vollebergh (3e van links).

Bijgaand een foto van de cursisten Intro MTB 2021, allemaal voorzien van een fraai diploma. Op de foto van links naar rechts: Gilbert, Rianne, Marieke, Ronald, Linda, Dré, Nienke, Jeroen en Lowieke.
Bijgaand een foto van de cursisten Intro MTB 2021, allemaal voorzien van een fraai diploma. Op de foto van links naar rechts: Gilbert, Rianne, Marieke, Ronald, Linda, Dré, Nienke, Jeroen en Lowieke.

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

wo

08

mei

2024

Driedaagse clinic ’t Rijks, Ommen

Hierbij een verslag van de driedaagse clinic ’t Rijks in Ommen op 6,7 en 8 mei 2024 met Silvia Buermans, Linda Heijboer, Jan van Egeraat, Gilbert Westdorp en ikzelf, Joep Vollebergh.

 

Een paar weken voor de clinic hadden we een “werkoverleg”. Een verslag van Jan gaf daarna een handig “draaiboek” hoe, wie, waar en wanneer we de clinic konden gaan begeleiden. Een slimme zet was vooraf de fietsen nog een serieuze inspectie (soms met reparatie) te geven. Tijdens de drie dagen in Ommen hebben we daar zeker profijt van gehad!

meer lezen 0 Berichten

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten