Leer Mountainbiken (MTB) bij de Pedaleurs Intro 2023

Omdat de Pedaleurs de fietssport in de regio graag willen promoten als vereniging organiseren we dit najaar weer een introductiecursus Mountainbiken.

 

We zullen belangstellenden in 5 zaterdagochtenden (van 09.00 tot 12.00 uur beginnend 30 september tot 28 oktober) helemaal bijpraten en leren hoe je goed en veilig kan MTB-en en wat daar voor nodig is. Zo kan je dus vertrouwen aanleren op je fiets zodat je er beter mee kan omgaan.

 

Wij vragen hiervoor een bijdrage in de kosten van € 25,- per persoon voor de gehele cursus. Een MTB fiets huren (met helm) van onze vereniging kan eventueel ook.

 

Heb je interesse? Schrijf je in door de bijdrage ad € 25,- over te maken op banknummer NL57 RABO 0106161067 van RTC de Pedaleurs Bergen op Zoom. Voor vragen kan je ook altijd mailen naar 

info@pedaleurs.com

 

Dus wil je wat meer weten over klimmen, dalen, balans, remmen, schakelen etc. laat dan wat van je horen.

 

RTC de Pedaleurs willen jullie het graag leren!

Introductiecursus Mountainbike 2022

Zaterdag 5 november was de eerste dag van de jaarlijkse cursus Intro MTB. 3 personen hadden zich aangemeld. Twee daarvan zouden uiteindelijk de volledige 5 dagdelen deelnemen. Onder deskundige leiding van Dré met assistentie van Fred en Gilbert werden vijf zaterdagmorgens de fijne kneepjess van het mountainbiken toegelicht en beoefend.

Uiteindelijk resultaat: twee tevreden cursisten en twee nieuwe leden van de Pedaleurs. Een 100% score!

 

Welkom bij de club John Oerlemans (2e van links) en Joep Vollebergh (3e van links).

Bijgaand een foto van de cursisten Intro MTB 2021, allemaal voorzien van een fraai diploma. Op de foto van links naar rechts: Gilbert, Rianne, Marieke, Ronald, Linda, Dré, Nienke, Jeroen en Lowieke.
Bijgaand een foto van de cursisten Intro MTB 2021, allemaal voorzien van een fraai diploma. Op de foto van links naar rechts: Gilbert, Rianne, Marieke, Ronald, Linda, Dré, Nienke, Jeroen en Lowieke.

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

zo

17

sep

2023

Nieuwe koffiestop Hoeksewaardtocht

Jan had dit etablissement (De Vlasfabriek in 's Gravendeel) benaderd om daar een pauze te houden tijdens de Hoeksewaardtocht. We werden enthousiast ontvangen en welkom geheten door Monique en haar team. 

 

De koffie alsmede en het gebak waren heerlijk. We komen hier zeker nog terug!

meer lezen

wo

17

mei

2023

3 daagse met het Rijks in Giethmen (gemeente Ommen)

Maandagmorgen om 8 uur was het al druk op straat voor de sportafdeling van het Rijks. De leerlingen die deel zouden nemen aan het sportkamp stonden al klaar met hun koffers op de bussen te wachten

Jan, Joost, Linda, Martijn en ondergetekende hadden de eer om de leerlingen 3 dagen op de MTB te gaan begeleiden.Het was even wachten op de vrachtauto voordat de fietsen ingeladen waren, maar rond half 10 konden jan en linda met de vracht op weg.

 

meer lezen 0 Berichten

zo

11

dec

2022

Feestmiddag 11 december 2022

Foto-impressie van de jaarlijkse feestmiddag, met dank aan Fred.

meer lezen