Team Toer Verrassingstocht, Leiden => Bergen op Zoom

Het is vroeg verzamelen op een vreemd plek, 07.45 uur bij het Centraal Station. Daar eenmaal aankomend staan al 2 pedaleurs te wachten, niet wetende waar men naar toe gaat. Dat wordt we als leuk en positief ervaren. A snel is de groep van 9 personen compleet bestaande uit Gerco, Jan, Dre, Rens, Wim, Toine, Jeroen, Han en Marcel. Han reikt de trein kaartjes uit incl. 2 routes welke we kunnen rijden, onderweg besluiten we welke het gaat worden d.m.v. een soort mini referendum….

Het weer in BoZ is prima & iedereen is gaat goed gemutst de trein in. Ook een ervaring op zich. In de trein zit ik bij vlakbij Dre en Rens, Rens maakt een opmerking in de trend van “ een regenjack heb ik niet bij, gisteren was het ook goed weer” . Eenmaal richting Rotterdam per trein zien we dat het daar zwart is, al veel regen is gevallen en dat de lucht daar dus echt niet goed uit ziet om lekker een toerrit te doen.

 

Nadat we Rotterdam verlaten richting Den Haag zien we dat de lucht daar ook weer de totaal juiste kant op gaat zoals het ook voorspeld was. Veel zon, met wat kleine bewolking dus daar werden we wel vrolijk van.

Bij Leiden aangekomen stappen we daar uit om aan onze toer te beginnen, wel eerst nog door de poortjes heen wat niet echt goed lukte, dus we werden door een NS medewerker maar geholpen, hij zag ons redelijk stunten met die kaartjes.

 

Nadat iedereen door de poortjes is gekomen starten we de tocht die langs de kust zou gaan. Heel leuk om te ervaren dat de route a na 2 km door wegwerkzaamheden omgeleid wordt waardoor we creatief moesten zijn om de route terug op te pakken. De route zelf is fantastisch, zie de vele foto’s en filmpjes.

De snelheid ligt niet hoog, maar dat maakt op een rit als deze helemaal niet uit, iedereen geniet van de omgeving, sfeer prima, weinig verkeerd gereden, 131 km totaal gereden, kortom TOPDAG!!!

 

Speciale dank gaat uit naar onze penningmeester Rens die goed voor ons gezorgd heeft.. ;-)

 

Mvg, de organisatoren, Marcel & Han.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jeroen van der Ploeg (woensdag, 06 juli 2016 21:55)

    Pluim voor de organisatie, was idd een topdag.
    Jeroen

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten