Boskroegtocht

Al weken is het een drukte van jewelste bij de “Grand Depart “ in de Dubbelstraat. Mede door het goede weer, van de afgelopen tijd, doet het de adrenaline stijgen en geef het de cycliste een sportieve drang voor deelname aan de georganiseerde tochten van team toer.

Zo ook de verwachte deelname voor de tocht van zondag 28 april de “ Boskroegtocht ”. Over en weer werden er al meldingen gedaan op Strava. Duidelijk was dat er ook nu weer met een hoog deelnemers veld rekening moest worden gehouden.

Niets was minder waar!!! De weergoden gooiden roet in het eten want het weer was ronduit bagger. Met een straffe wind een fikse koude en een bak vol regen begonnen we, iets na de gebruikelijke starttijd, welgeteld met twee Pedaleurs ( de twee J’s ) aan de tocht.

Al snel werd duidelijk dat de gebruikelijke route niet haalbaar zou zijn.

 

Mede, door het ronduit slechte van een weer, werd besloten de rit aan te passen.Half koers kwamen we dan ook totaal doordrenkt en blauw van de kou aan bij onze stop brasserie “Grenszicht “te Putte. Nadat we ons eerst hadden verontschuldigd waren we zeer welkom en lieten wij de koffie ons overheerlijk smaken.

De pauze was een verdiende welkom, daarna zetten we nog koers richting Kalmthout om vanuit daar via Essen Hoek terug te keren naar onze thuishonk.

 

Zoals vermeld, doorweekt en min of meer verkleumd, leek het ons verstandig maar direct huiswaarts te keren en zo snel als mogelijk te kiezen voor een warme wel verdiende douche.

 

Rest nog te zeggen alle lof en sportieve dank aan Pedaleur Hjalmar, toi,toi,toi.

Op naar het volgende sportevenement de Vissentocht, as zondag 5 mei.

 

Groeten Jan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten