Maple Farm route, 12 juni 2022

Café restaurant Maple Farm, waar deze route naar genoemd is, stond vroeger langs de driebaansweg naar Breda, waar nu de afslag Rucphen van de A58 is. En op de terugweg zijn we inderdaad langs de plek gekomen waar deze uitspanning gestaan heeft. Acht Pédaleurs: Jeroen, Jan, Dré, Joost, Anita, Pytrik, Dennis en Rens gingen precies om half negen van start richting de Wouwse Tol.

Het tempo zat er al snel goed in en de aflossingen aan de kop van de groep verliepen keurig op tijd. Klokslag 10 uur arriveerden we dan ook bij café den Hoek in Klein Zundert, bij Louis Havermans waar Jan de koffie besteld had. Tijdens de pauze kwam Jan met het voorstel om in september aanstaande een lange rit te fietsen ter voorbereiding op de tweedaagse. Dit kan de rit langs de Kop van ’t Land richting de Biesbosch zijn of de route naar de Bockenrijder in Esbeek.

Dit leek iedereen een goed idee. De coördinatoren zullen hier nog op terug komen om het definitief te maken.

 

Na de rust hervatten we de tocht richting Klein Zundert. In de buurt van de Pannenhoef wilden onze navigaties ons een paar keer een onverharde weg opsturen. En omdat iedereen weet dat ik daar geen fan van ben, kozen we toch steeds maar een geasfalteerde weg of fietspad. Na een onverwachte leuke omweg door het bos en de natuur bereikten we uiteindelijk toch eerst Sprundel en kort daarna Rucphen.

 

Hier pakten we de route weer op richting Zegge en de Borchwerf. Hier moesten we even een stukje over een afgesloten parkoers voor een wielerwedstrijd. Pytrik ging op kop om ons langs het industrieterrein van Roosendaal en via de vuilverbranding weer richting Wouw te dirigeren.

 

Bij Krijnen aangekomen en met bijna 90 kilometer op de teller troffen we daar ook groep Mario aan, te weten Mario, Fred, Silvia en Hjalmar. Alle twaalf hadden we lekker gefietst.

 

Rens

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

zo

11

dec

2022

Feestmiddag 11 december 2022

Foto-impressie van de jaarlijkse feestmiddag, met dank aan Fred.

meer lezen

di

22

nov

2022

Uit de oude doos: Nieuwe clubkleding (19 maart 2005)

2 Berichten

zo

03

jul

2022

St. Jozefroute

Beste bezoekers van de site,

 

Al jaren is bekend dat “wielertoerclub Pedaleurs “ beschikt over routes die, gedurende het seizoen, worden getoerd. Wekelijks koersen we een rit, die ruim van te voren bekend wordt gemaakt via de website.

We toeren dan, zo veel als mogelijk, wekelijks een andere toer. Zo ook op zondag 3 juli.

meer lezen 1 Berichten