Verslagje ardennen

Hoi hierbij mijn verslagje van de ardennen 😊 't Rijks 15 en 16 juni 2022

Woensdagochtend 8.15 uur met Joost, Sylvia, Andre, Jan, Joop en Rita aan de Rijtuigweg om de fietsen en helmen in te laden. Eerst nog een bakje koffie en toen op pad. Na zo'n 2.5 uur arriveerden we in Hotton.

De eerste rit in de middag was erg warm, het zou een zware rit worden van zo'n 28 km en 740 hoogtemeters. De kinderen hadden het zwaar en de rit is ingekort, uiteindelijk 18 km en 400 hoogtemeters. Het appartement was lekker koel, een omgebouwde oude stal, maar heel netjes en schoon. De mannen op de grote slaapzaal en ik met Sylvia op een andere kamer met stapelbed.

Lekker gewandeld naar het kamp van de kinderen, was nog wel even zoeken. Daar een broodje hamburger gegeten en voor de vlugge nog een tweede. Rest had een vegetarisch tweede broodje vanwege de hongerige pubers 😁 Terug gewandeld en nog lekker buiten gezeten met een biertje en een wijntje.

Volgende ochtend weer op tijd naar het startpunt om de fietsen uit te laden voor de kinderen. Met deze tweede groep hebben we de makkelijkere route gedaan zo'n 28 km en 325 hoogtemeters. Ze deden het heel goed, op een enkele keer na konden de meesten blijven fietsen, heel knap! Na de lunch de derde en laatste groep begeleid. Dezelfde route als in de ochtend. Ook dit ging prima.

 

Ik heb heerlijk genoten van het mooie landschap, het pittige klimmen, de kinderen helpen en het samenzijn met allemaal leuke mensen ❤️ Onderweg veel geleerd over de Ourthe, koeien, paarden, parasieten, Belgische frietkotten, we hebben vuurvliegjes gezien en wat kan Jan toch vertellen...

 

Ik hoop dat ik volgend jaar weer mee mag 😊

Groetjes Linda

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

zo

11

dec

2022

Feestmiddag 11 december 2022

Foto-impressie van de jaarlijkse feestmiddag, met dank aan Fred.

meer lezen

di

22

nov

2022

Uit de oude doos: Nieuwe clubkleding (19 maart 2005)

2 Berichten

zo

03

jul

2022

St. Jozefroute

Beste bezoekers van de site,

 

Al jaren is bekend dat “wielertoerclub Pedaleurs “ beschikt over routes die, gedurende het seizoen, worden getoerd. Wekelijks koersen we een rit, die ruim van te voren bekend wordt gemaakt via de website.

We toeren dan, zo veel als mogelijk, wekelijks een andere toer. Zo ook op zondag 3 juli.

meer lezen 1 Berichten