MTB tocht, 1 maart 2014

Na het groepsgesprek in januari over organisatorische aangelegenheden zijn er duidelijk verbeteringen te bespeuren. De groepen worden snel geformeerd, en voor de verslaglegging wordt een “vrijwilliger” aangewezen,… een nee wordt niet geaccepteerd.

Alleen kost bij sommige verslaggevers het inleveren nog wat moeite. Als enige Zeeuw in dit Brabantse gezelschap had ik geen carnavals beslommeringen volgens de coördinatoren en was ik de “vrijwilliger”.

 

Om 9.30 uur stonden 16 pedaleurs bij de poort van ’t Appeltje klaar voor een rit.Silvia, Miranda, Carmen en Tjerk vormden met Peter de minder snelle groep, deze zouden we later bij de koffie terug zien. Dre, Kees.H, Martijn ,Arne, Marcel, René, Joop, Gibert, Kees.S, Ludo, en Gerco gingen voor de iets snellere groep.

 

Onder leiding van Dre gingen we via landgoed Lievensberg richting manege Molenzicht en vandaar langs de hekken van de vliegbasis, om via de zuidzijde achterom de basis richting Hoogerheide te gaan. Tijdens een reparatie stop voor los geraakte remmen van Dre werd ook gelijk gebruik gemaakt van deze pauze om een reepje te eten en wat te drinken dit alles in een heerlijk voorjaars zonnetje.

Daarna na wat vallen en opstaan( op sommige plaatsen was het nog wat glibberig ) weer verder en via Korteven bij Zuid vliet onder de A 58 door richting Hildernisse langs de spoorbaan naar Heimolen en vandaar door het bos na een rit van 33 km aan kwamen bij’t Appeltje alwaar we onder het genot van een kopje koffie of thee deel genoot werden gemaakt van de vorderingen van de kledingcommissie en dat klonk veel belovend.

 

Wat mij betreft weer een fantastische invulling van de zaterdagmorgen, die ik spijtig genoeg de komende twee zaterdagen aan mij voorbij zal laten gaan. Ik begeef me dan op een ander glibberig pad met soms ook verraderlijke kuilen…. De Politiek.

 

Groet Joop.

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten