Een sportief en gezellig weekend in Valkenburg

Zo kunnen we de tweedaagse van onze vereniging het beste omschrijven.


Al ruim van te voren vertrokken de echte diehards per fiets naar Valkenburg, gevolgd door de rest die kozen voor ander vervoer. Het was dan ook vroeg toen we vertrokken met de vrachtauto vol met fietsen, daar aangekomen zaten de bikkels aan het ontbijt en wij konden ons bakkie koffie nuttigen.

De rest van de rijders kwamen langzaam binnen gedruppeld om zich te melden voor de tocht der tochten.

De weergoden waren ons goed gezind en zo heeft Andre onder een stralende zon de tweedaagse voor zowel de MTB als de Tour met een welkomstwoord geopend. Voor zowel MTB als Tour een flinke uitdaging, de vele heuvels van soms tweeëntwintig procent en het stoere landschap daagde de deelnemers uit tot het uiterste te gaan.


Bij MTB reden ze door een bos alwaar bonte buffels op het pad stonden en keken ons aan zo van wat doen die lui hier. Voor één deelnemer was de tocht kort, maar was voor het eten weer terug met een mooi gipsje om haar arm waar het nodige opgeschreven werd.

Rond de klok van vijf uur waren we terug bij het hotel waar we onder het genot van drankje de rit nog eens analyseerde.


‘s Avonds hebben we genoten van de uitstekende barbecue met een drankje, waarna we op tijd naar bed gingen om uitgerust en wel te beginnen aan dag twee.

Ook nu daagde het stoere landschap ons uit om alles uit de kast te halen, om zo een goed mogelijk eind resultaat te halen. Rond één uur waren we weer terug bij het hotel .


Na te zijn opgefrist en wat te gegeten te hebben, zijn we weer op weg naar huis gegaan.


Bedankt allemaal voor een gezellig en sportief weekend, en allen die deze tweedaagse georganiseerd hebben

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten