MTB tocht, 2 juli

De weersvooruitzichten voor deze zaterdag waren gunstig 21 graden, een zonnetje en geen regen. Wat wil je nog meer?  6 Pedaleurs hadden zich gemeld voor een club rit (Jack, René, Gilbert, Joop, Sil en ondergetekende).

Na 6 weken van afwezigheid , vakantie en drukke werkzaamheden, fietskleding opgezocht en de fiets uit het vet gehaald. Coördinator Sylvia zette de traditie voort, hij/zij die terugkeert na langdurige afwezigheid, wordt benaderd voor het schrijven van een verslag.

 

We gaan deze ochtend via bos Lievensberg en de landerijen van Mattenburg richting Hoogerheide zodat we niet in het parkoers van de Rovers run fietsen.  Nog voor dat we in het bos zijn haakt René al af met materiaal pech. Ondanks nieuwe tandwielen en ketting gaat er toch van alles verkeerd. René weer via de fietsenmaker naar huis. René tot volgende week.

 

Ik merkte aan het eind van de rit dat de pijp ver leeg was en de krachten uit mijn benen vloeiden. Je kunt niet ongestraft 6 weken luieren.  Onder het motto samen uit samen thuis reden we via de kortste route volgens Jack, mij leek het de langste route, richting Appeltje waar we aankwamen rond de klok van 11.20 met 38 km op de teller.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie weer effe bijkletsen en daarna voldaan naar huis.

 

Groet,

Ton van Broekhoven

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten