'De verandering'

Zoals vermeld was het vandaag, 16 oktober, de sluitingstocht van team toer. Klokslag 09.00 uur werd er vertrokken van het clublokaal aan de Dubbelstraat.

Een half uur eerder dan normaal maar dat had alles te maken met een vaste traditie, het koffie drinken met appeltaart in de Zegge.

Mede door het prachtige weer en een bijna windstille ochtend werd er een pittig tempo gekoerst zodat we deze laatste rit van het seizoen redelijk op tijd konden afsluiten.Natuurlijk werd er nog ff na gekletst op het terras alvorens we elkaar het beste wensten met de spreekwoordelijke tekst “tot het volgende seizoen “.

 

Voor velen van ons mag nu de racefiets gaan genieten van een welverdiende winterslaap en kan de mountainbike te voorschijn worden gehaald. Enkele van ons zijn al voorzichtig begonnen met trainen alvorens binnenkort de ritten met de mountainbike in alle hevigheid gaan losbarsten.

Zaterdag 15 oktober waren er enkele van team toer die zich aansloten bij de mtb- ers.

 

Onder slechte weersomstandigheden werd er om 09.00 uur vertrokken voor een rit van 40 km door de bossen van Lievensberg en omstreken. Al vanaf het begin zat de snelheid er goed in.

 

Een groot lang lint verplaatste zich als volleerd renners door de bossen. Veel keren en draaien stijl omhoog en daar waar mogelijk snelheid maken om zo als een groep zo compact mogelijk je verplaatsen over veelal smalle paden. Nadat de rit op een perfecte wijze werd volbracht moest er natuurlijk nog worden nagepraat dat alles onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

 

We veranderen van fiets, tijd en dag maar de vrienden en collega's van de Pedaleurs blijven hetzelfde.

 

Voor komend seizoen veel fiets plezier.

 

Groeten en tot volgende week,

Jan.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten