Barlaquetocht

Afgelopen zondag zijn de Pedaleurs met 13 deelnemers gestart voor de ca. 80 km. van de Barlaquetocht. Behalve 8 leden bleken er maar liefst vijf niet-leden aan het vertrek te zijn gekomen.  Hoewel Joost en Anita zouden nog tijdens de tocht te kennen geven dat ze na enkele proefritjes besloten hadden om het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen.  We zullen dus maar zeggen 10 Pedaleurs en drie gastrijders.

 

Kees Schr. had weer drie maats van het Meeus Cycing Team mee naar het vertrek bij café Jan Krijnen gebracht. Volgende week zullen de Meeus mannen afwezig zijn, omdat ze in Italië hun jaarlijkse Dolomiet gaan beklimmen.

Succes mannen!

Overigens hadden Joost en Anita bijna de start gemist. Toen het peloton zich al op gang trok kwamen ze nog net op tijd de Dubbelstraat afgestoven. Bij afwezigheid van Jeroen en Dré namen Kees Schr. en Han de verantwoordelijkheid voor de te volgen route.

We reden langs Vrederust de stad uit richting Moerstraten en vonden daar perfect de landweggetjes die op de Boomdijk richting Welberg uitkwamen. Ook richting Dinteloord en Stampersgat ging het feilloos naar de Sint Antoinedijk. En in Oudenbosch weet Han de weg perfect te vinden.

 

Na meer dan 50 km arriveerden we voor de koffie bij Café de Cockpit in Bosschenhoofd langs vliegveld Seppe (of Breda International Airport). De prijs van de koffie is gelukkig nog niet aangepast aan de moderne benaming.

Na de pauze namen we de richting van de Zeg en Gastel, waar een van onze gasten aan de kant moest voor een lekke band. Via Kruisland en de Maai kwamen we terug in Moerstraten. In het Laag konden de snelle jongens zich uitleven tot aan de parallelweg van de A4. Hopelijk is dit niet alleen bij onze eigen snelle jongens maar ook bij de drie Meeus mannen goed bevallen en kunnen we binnenkort nog een stuk of drie inschrijfformulieren ingevuld tegemoet zien.

 

Bij terugkomst in Bergen hebben we nog even een glimp van de jeugdronde opgevangen. De door ons afgelegde afstand bleef deze keer onder de 80 km. Mario had als B ploeg in zijn eentje meer dan 60 km gereden.

We kijken terug op wederom een geslaagde tocht.

 

Rens

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten