St. Jozefroute

Beste bezoekers van de site,

 

Al jaren is bekend dat “wielertoerclub Pedaleurs “ beschikt over routes die, gedurende het seizoen, worden getoerd. Wekelijks koersen we een rit, die ruim van te voren bekend wordt gemaakt via de website.

We toeren dan, zo veel als mogelijk, wekelijks een andere toer. Zo ook op zondag 3 juli.

We koersten een spiksplinternieuwe route, de Sint Jozef route, een tocht over een afstand van 95 km. Voorafgaand werden we nog maar eens geattendeerd op het naleven van de verkeersregels en de daarmee gepaard gaande (verkeers) veiligheid.

Al met al werd er genoten van vooral het toeren op binnen weggetjes overgaand in ”macadam” wegen, voorzien van fietspaden. Half koers was er een stop geregeld bij een sportcafé te Sint Jozef, na de pauze ging de route retour via Sint Leenaarts en Zundert om zo weer terug te keren op onze stek, sportcafé Krijnen, waar het altijd goed toeven is.

Vooral de slotkilometers werden er nog eens dunnetjes overgedaan.

 

Groetjes, tot de volgende toer.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anna Skwarlo (zaterdag, 23 juli 2022 14:55)

    Hallo, ik ben Anna (47)uit Antwerpen en opzoek naar een club om samen te fietsen. Ik fiets veel, heb nu een gravel fiets,, gemiddelde snelheid is 27 km, de afstand mag zeker rond 100 km zijn (langer mag ook, heb al van Amsterdam naar Antwerpen gefietst op een dag en van Antwerpen naar Vlaamse Ardennen, kan lang op de fiets zitten �. Omdat Nederland veel beter om te fietsen is, zoek ik hier. Ik weet het niet goed waar moet ik zoeken, hopelijk kan iemand me beetje helpen.
    Mijn e-mail is :annaskwarlo@hotmail.com
    Alvast bedankt, groetjes

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

zo

17

sep

2023

Nieuwe koffiestop Hoeksewaardtocht

Jan had dit etablissement (De Vlasfabriek in 's Gravendeel) benaderd om daar een pauze te houden tijdens de Hoeksewaardtocht. We werden enthousiast ontvangen en welkom geheten door Monique en haar team. 

 

De koffie alsmede en het gebak waren heerlijk. We komen hier zeker nog terug!

meer lezen

wo

17

mei

2023

3 daagse met het Rijks in Giethmen (gemeente Ommen)

Maandagmorgen om 8 uur was het al druk op straat voor de sportafdeling van het Rijks. De leerlingen die deel zouden nemen aan het sportkamp stonden al klaar met hun koffers op de bussen te wachten

Jan, Joost, Linda, Martijn en ondergetekende hadden de eer om de leerlingen 3 dagen op de MTB te gaan begeleiden.Het was even wachten op de vrachtauto voordat de fietsen ingeladen waren, maar rond half 10 konden jan en linda met de vracht op weg.

 

meer lezen 0 Berichten

zo

11

dec

2022

Feestmiddag 11 december 2022

Foto-impressie van de jaarlijkse feestmiddag, met dank aan Fred.

meer lezen