St. Jozefroute

Beste bezoekers van de site,

 

Al jaren is bekend dat “wielertoerclub Pedaleurs “ beschikt over routes die, gedurende het seizoen, worden getoerd. Wekelijks koersen we een rit, die ruim van te voren bekend wordt gemaakt via de website.

We toeren dan, zo veel als mogelijk, wekelijks een andere toer. Zo ook op zondag 3 juli.

We koersten een spiksplinternieuwe route, de Sint Jozef route, een tocht over een afstand van 95 km. Voorafgaand werden we nog maar eens geattendeerd op het naleven van de verkeersregels en de daarmee gepaard gaande (verkeers) veiligheid.

Al met al werd er genoten van vooral het toeren op binnen weggetjes overgaand in ”macadam” wegen, voorzien van fietspaden. Half koers was er een stop geregeld bij een sportcafé te Sint Jozef, na de pauze ging de route retour via Sint Leenaarts en Zundert om zo weer terug te keren op onze stek, sportcafé Krijnen, waar het altijd goed toeven is.

Vooral de slotkilometers werden er nog eens dunnetjes overgedaan.

 

Groetjes, tot de volgende toer.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anna Skwarlo (zaterdag, 23 juli 2022 14:55)

    Hallo, ik ben Anna (47)uit Antwerpen en opzoek naar een club om samen te fietsen. Ik fiets veel, heb nu een gravel fiets,, gemiddelde snelheid is 27 km, de afstand mag zeker rond 100 km zijn (langer mag ook, heb al van Amsterdam naar Antwerpen gefietst op een dag en van Antwerpen naar Vlaamse Ardennen, kan lang op de fiets zitten �. Omdat Nederland veel beter om te fietsen is, zoek ik hier. Ik weet het niet goed waar moet ik zoeken, hopelijk kan iemand me beetje helpen.
    Mijn e-mail is :annaskwarlo@hotmail.com
    Alvast bedankt, groetjes

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

zo

02

jun

2024

Audax jubileumtocht

Zondag 2 juni gingen 8 pedaleurs van start voor de jubileumrit ter ere van het 50 jarig bestaan van onze Roosendaalse collega’s, de Audax Klub Nederland.

meer lezen 0 Berichten

wo

08

mei

2024

Driedaagse clinic ’t Rijks, Ommen

Hierbij een verslag van de driedaagse clinic ’t Rijks in Ommen op 6,7 en 8 mei 2024 met Silvia Buermans, Linda Heijboer, Jan van Egeraat, Gilbert Westdorp en ikzelf, Joep Vollebergh.

 

Een paar weken voor de clinic hadden we een “werkoverleg”. Een verslag van Jan gaf daarna een handig “draaiboek” hoe, wie, waar en wanneer we de clinic konden gaan begeleiden. Een slimme zet was vooraf de fietsen nog een serieuze inspectie (soms met reparatie) te geven. Tijdens de drie dagen in Ommen hebben we daar zeker profijt van gehad!

meer lezen 0 Berichten

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten