St. Jozefroute

Beste bezoekers van de site,

 

Al jaren is bekend dat “wielertoerclub Pedaleurs “ beschikt over routes die, gedurende het seizoen, worden getoerd. Wekelijks koersen we een rit, die ruim van te voren bekend wordt gemaakt via de website.

We toeren dan, zo veel als mogelijk, wekelijks een andere toer. Zo ook op zondag 3 juli.

We koersten een spiksplinternieuwe route, de Sint Jozef route, een tocht over een afstand van 95 km. Voorafgaand werden we nog maar eens geattendeerd op het naleven van de verkeersregels en de daarmee gepaard gaande (verkeers) veiligheid.

Al met al werd er genoten van vooral het toeren op binnen weggetjes overgaand in ”macadam” wegen, voorzien van fietspaden. Half koers was er een stop geregeld bij een sportcafé te Sint Jozef, na de pauze ging de route retour via Sint Leenaarts en Zundert om zo weer terug te keren op onze stek, sportcafé Krijnen, waar het altijd goed toeven is.

Vooral de slotkilometers werden er nog eens dunnetjes overgedaan.

 

Groetjes, tot de volgende toer.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anna Skwarlo (zaterdag, 23 juli 2022 14:55)

    Hallo, ik ben Anna (47)uit Antwerpen en opzoek naar een club om samen te fietsen. Ik fiets veel, heb nu een gravel fiets,, gemiddelde snelheid is 27 km, de afstand mag zeker rond 100 km zijn (langer mag ook, heb al van Amsterdam naar Antwerpen gefietst op een dag en van Antwerpen naar Vlaamse Ardennen, kan lang op de fiets zitten �. Omdat Nederland veel beter om te fietsen is, zoek ik hier. Ik weet het niet goed waar moet ik zoeken, hopelijk kan iemand me beetje helpen.
    Mijn e-mail is :annaskwarlo@hotmail.com
    Alvast bedankt, groetjes

Contact gegevens

Postadres:

 Zandstraat 95

 4614 CC Bergen op Zoom

 

Mail:

 info@pedaleurs.com

 

Telefoon:

 +31 6 46 91 84 50

 

Voor clinics en

mountainbike-begeleiding:

clinics@pedaleurs.com

 

Webmaster:

webmaster@pedaleurs.com

Onze sponsors

Laatste nieuws

di

19

mrt

2024

Clinic voor Rucphense ambtenaren

Op dinsdag 19 maart heeft Team Clinics voor de derde keer een rit georganiseerd voor een elftal sportieve ambtenaren van de gemeente Rucphen.

meer lezen 0 Berichten

za

06

jan

2024

1e Officiële Club-Gravelrit

Na de laatste clubrit die ik meereed op de mtb, net voor Kerstmis, werd er geopperd om binnenkort eens een gravelrit te rijden. Gezien de natte weersomstandigheden van de laatste weken, leek het mij een goed idee om deze activiteit voor vandaag te organiseren.

meer lezen 0 Berichten

zo

05

nov

2023

Sluitingstoer

Vandaag hebben we onder een, zeiknat, uurtje, min of meer kunnen genieten van de sluitingstoer. Een tocht over een afstand van 60 km. Met 8 diehards zijn we er 09.30 uur aan begonnen.

Een (aangepaste) tocht, samengesteld door onze sportkoning Ludo, chapeau!

meer lezen 0 Berichten